top of page
Zoeken
  • Annelies

“We gaan weer mogen feesten – we pakken het anders aan”

De poort naar onze vrijheid en sociaal leven is eindelijk open gegaan. Iedereen begint weer te plannen, want er valt veel in te halen: communiefeesten, verjaardagen, huwelijken, babyborrels, enz.


Dat vraagt om een totaalbeleving! Samen met mijn goede vriendin, fotografe Marlies Fleurbaey (we zaten nog samen op de kleuterbanken 😉), hebben we een uniek en heel persoonlijk concept uitgewerkt.

Wil je jouw gasten op een originele manier uitnodigen?

Dat doe je met een visueel sprekende uitnodiging – letterlijk én figuurlijk!Hoe gaan we te werk? Wij vinden het heel belangrijk om je op voorhand wat te leren kennen en je wensen te overlopen. Dat doen we aan de hand van een vragenlijst die zal dienen als inspiratie voor een passende stijl.

Als gezinsfotograaf legt Marlies graag echte en pure momenten vast. Die ontwapenende schaterlach, de typische gezinsdynamiek, een liefdevolle blik tussen de ouders .... dàt zijn de schatten die Marlies zoekt. De sfeer die we willen vangen bepaalt de locatie! Zie je de fotoshoot al helemaal voor je?


Daarna kom je langs in mijn professionele opnamestudio om de bijhorende tekst voor je uitnodiging of je persoonlijke boodschap in te spreken. De bewerking van de opname doe ik achteraf en zo zorg ik ervoor dat deze perfect klinkt.
Tijdens de opnames behouden we natuurlijk dezelfde leuke sfeer van de fotoshoot zodat jij of je kids echt jullie zelf kunnen zijn. Kondig zelf je uitnodiging aan, spreek je bijzondere boodschap zelf in om een dierbare in de bloemetjes te zetten, of laat je kids aan het woord om iedereen uit te nodigen op hun communie- of lentefeest. Het maakt de boodschap veel puurder en zo veel persoonlijker dan een traditionele uitnodiging. Bovendien zullen je kids het nooit vergeten dat ze als een ster konden poseren én in een echte opnamestudio hebben gestaan.


Wees jezelf en straal, laat de rest maar aan ons over!


Na de opnames en de shoot kies je de mooiste foto’s uit tijdens een geprojecteerde fotovoorstelling in de studio. Marlies zal jullie helpen om de mooiste foto’s te kiezen om deze mee te monteren op de ingesproken tekst, zo komen beeld en spraak samen .

Aan de hand van een QR code wordt deze ‘visueel gesproken boodschap’ op de uitnodiging gedrukt en kunnen de genodigden deze scannen en mee genieten van deze unieke ervaring.


Zo blijft het een herinnering voor het leven!

Marlies Fleurbaey161 weergaven

Комментарии


bottom of page