top of page
Zoeken
  • Annelies

Mijn stem als leidraad voor jouw bedrijf!

Wat vele mensen niet weten is dat, naast het inspreken van reclamespots en bedrijfsfilms, je mijn stem ook kan gebruiken als leidraad voor jouw bedrijf. Met mijn telefoonstem kan ik bellers vriendelijk te woord staan en op een aangename manier gidsen doorheen het keuzemenu.


De herkenbaarheid van mijn stem zorgt voor een vertrouwd gevoel. Met de juiste intonatie, pauzes en accenten zorg ik dat de boodschap duidelijk overkomt en de bellers weten wat ze moeten doen als jij even niet bereikbaar bent.


Zelf vind ik het heel fijn dat ik nu met mijn stem een echte meerwaarde kan bieden voor allerhande bedrijven, groot en klein. Elke opdracht is weer anders en zoals met alles begint het met een goede voorbereiding. Het aftoetsen met de klant is heel belangrijk, zo is het telkens weer maatwerk en dat houdt het net zo boeiend. Vele klanten weten niet waar begonnen om de juiste teksten samen te stellen. Gelukkig hebben wij tal van voorbeelden waaruit je kan kiezen in het Nederlands, Engels en Frans of kan ik samen met mijn copywriters helpen met het uitschrijven van de juiste begeleidende teksten op maat van jouw bedrijf.

Bovendien kan ik jouw boodschap opnemen in mijn eigen opnamestudio zodat jij de opname snel ter beschikking hebt.

Contacteer me, dan maken we er samen een mooie en krachtige boodschap van!


61 weergaven

Comments


bottom of page