VOICE INVITATION

IMG_3075.JPG

Een stemmige boodschap voor elke gelegenheid

Voice invitations: vanzelfsprekend persoonlijk

Je gasten op een originele manier uitnodigen voor een babyborrel, huwelijk of verjaardag? Dat doe je met een sprekende uitnodiging – letterlijk én figuurlijk! Kom langs in mijn professionele opnamestudio en spreek zelf jouw unieke uitnodiging in. Of laat de kids aan het woord voor hun communie- of lentefeest!

Ik zorg voor de montage en bezorg jou een afgewerkte voice invitation. Dankzij foto- en videopartners kan ik je een compleet pakket aanbieden. De QR-code op je uitnodiging leidt dan naar een mooie video waarin jij of je dierbare de hoofdrol speelt!

Ook andere mijlpalen kun je vieren met een voice invitation. Een geboorteaankondiging, je getuigen vragen, sweet sixteen… Zelfs zingen mag 😉!

 

Verras met een gesproken geschenk

Onze mooiste herinneringen zijn vaak verbonden met woorden. Het slaapliedje dat je mama voor je zong als baby, je lievelingsverhaal uit je jeugd, een gedicht dat je hubby-to-be voor je schreef …

Wat als je die momenten opnieuw aan je geliefde zou kunnen geven? Ik lees of zing jouw persoonlijke boodschap met veel liefde in. Ook het favoriete verhaaltje-voor-het-slapengaan van je zoon of dochter vereeuwig ik graag in iets tastbaars. Zo kunnen jullie er elke avond samen van genieten!

 

Contacteer me voor een offerte op maat.

Micro.png