top of page

ABOUT

IMG_2972.JPG

Mijn stem als leidraad door het leven

Al van kindsbeen af is mijn stem mijn uitlaatklep, mijn favoriete instrument. Als klein meisje zong ik de ziel uit mijn lijf bij Jeugdkoor Rondinella.

 

Later volgde ik een acteursopleiding aan de International TV school en kon ik, mede dankzij mijn gedrevenheid, van mijn favoriete bezigheid mijn beroep maken.

Ik speelde gastrollen in o.a. Spoed, Aspe en Familie en leende mijn stem aan tv- en radiospots van bekende merken zoals Garnier, L’Oréal en Balisto.

Samen goed voor meer dan 15 jaar ervaring en tal van succesvolle commercials!

Stemacteur - Stemartiest

Als stemacteur werk ik vandaag niet alleen voor grote agencies, ook voor lokale bedrijven spreek ik telefoonboodschappen en de voice-over voor bedrijfsvideo’s in. Daarnaast leent mijn warme stem zich uitstekend voor het inlezen van documentaires, verhalen, cursussen of speciale boodschappen.

Ik ga graag de uitdaging aan om elke tekst tot leven te brengen en er de juiste kleur aan te geven.

Enthousiast en helder voor je tv-spot, informatief en rustig voor je bedrijfsvideo of voicemailbericht.

IMG_2931.JPG

Professionele studio en partners

In mijn compleet uitgeruste opnamestudio kan ik jouw voicemail, voice-over of uitnodiging vlot inspreken. Jij bezorgt mij de in te lezen teksten, ik spreek alles in en bezorg je snel de opnames in je mailbox.

Weet je niet goed wat er allemaal in de telefoonboodschap moet staan? Of kan je wat hulp gebruiken bij de opbouw van een begeleidende tekst voor je video? Samen met mijn copywriters help ik je graag bij het uitschrijven ervan! 

 

Ik ben benieuwd welke opdrachten je voor mij in petto hebt!

Contacteer me, dan maken we er samen een mooie en krachtige boodschap van.

IMG_3051.JPG
bottom of page