KMO

Voice-over of voicemail inspreken

 

Overtuigende voice-over

Als lokale handelaar je producten promoten via leuke Facebookfilmpjes? Of wil je een creatieve bedrijfsvideo de wereld insturen? Wanneer je de voice-over laat inspreken door de juiste stemacteur, kan je zeker zijn van een nog treffender resultaat. Ik ben graag de enthousiaste, innemende of warme stem die jouw verhaal gepassioneerd vertelt.

 

Duidelijke telefoonboodschappen

Ook wanneer je even niet bereikbaar bent, wil je klanten graag vriendelijk te woord staan. Met professionele telefoonboodschappen kan dat. Je out of office, on-holdberichten of voicemail inspreken doe ik op een rustige en zakelijke toon. Ook de telefooncentrale laten inspreken kan uiterst nuttig zijn. Met mijn telefoonstem gids ik bellers op een aangename manier doorheen het keuzemenu zodat ze snel de juiste persoon aan de lijn krijgen of weten wat ze moeten doen!

Bovendien kan ik jouw boodschap opnemen in mijn eigen professionele opnamestudio zodat jij de opname snel ter beschikking hebt. Uiteraard kom ik ook graag ter plaatse om het script in te lezen.

 

Contacteer me als stem voor jouw voice-over of voicemail.

Micro.png