KMO

Voice-over, voice message of voicemail inspreken

 

Overtuigende voice-over

Een bedrijfsfilm over de werking van je kantoor? Een explainer video die de ingrepen binnen je praktijk uitlegt? Een warme stem die je doorheen een webshop gidst? Een voice-over garandeert je een nog treffender resultaat en bovendien ook tijdswinst. Een doordachte explainer video zorgt immers dat (potentiële) klanten sneller geïnformeerd zijn en minder vragen hebben. Bovendien kan jij je expertise extra in de verf zetten en mensen zo makkelijker over de streep trekken.

Ik ben graag de innemende stem die jouw verhaal gepassioneerd vertelt. Indien gewenst breng ik je ook in contact met de juiste videopartners voor een totaalplaatje dat 100% klopt!

 

Voice messages: aan jou het woord

Geef je uitnodiging, advertentie of andere boodschap extra cachet! Bespaar als makelaar op advertentieruimte door één foto te combineren met een QR-code. Die code leidt naar videobeelden waarbij ik de bezoeker gids met mijn stem. Scholen kunnen kiezen voor een alternatieve opendeur met een gesproken rondleiding doorheen de gebouwen. Of wat dacht je als eventplanner van een gesproken wegbeschrijving voor je VIP’s?

De mogelijkheden met voice messages zijn enorm. Ik spreek de boodschap met plezier voor je in, of neem gerust zelf plaats achter de micro. Zo zet jij je authentieke boodschap nog extra kracht bij!

 

Duidelijke telefoonboodschappen

Ook wanneer je even niet bereikbaar bent, wil je klanten graag vriendelijk te woord staan. Met professionele telefoonboodschappen kan dat. Je out of office, on-holdberichten of voicemail inspreken doe ik op een rustige en zakelijke toon. Voor je telefooncentrale gids ik bellers doorheen het keuzemenu zodat ze snel de juiste persoon aan de lijn krijgen of weten wat ze moeten doen! Ik neem je boodschap op in mijn studio of kom graag ter plaatse om het script in te lezen.

Contacteer me als stem voor jouw voice-over of voicemail.

Micro.png
IMG_3061.JPG